Nadat we de lockdown hebben gehad en de grenzen weer rustig open gaan is toch een groot deel van de Nederlanders van plan, dit jaar vakantie in eigen land te vieren. En waarom niet? Nederland heeft immers ook een heleboel leuks te bieden! Inmiddels hebben we er ook een naam voor de zomervakantie van 2020 gekregen #staycation.

Volgens het NBTC-NIPO gaan er naar verwachting 7,2 miljoen Nederlanders op vakantie, dit is 39 procent minder dan vorige zomer. Maar wat gaan alle andere Nederlanders dan doen? Wij hebben wel wat ideeën voor de zomervakantie staycation 2020.

Staycation, kamperen in eigen land

Wij houden ervan, lekker in je tent, caravan of vouwwagen en genieten met je stoeltje voor je eigen woonhuis van de frisse buitenlucht. In het bos, aan de zee, bij de boer de mogelijkheden zijn eindeloos. Het liefst doet de Wifi het niet en kun je ongestoord genieten van je glas wijn in het glas Western. Wij denken dat de hele camping jaloers is op jouw luxe glazen op voet, die van kunststof zijn en zo handig om mee te nemen! Maar naast een wijntje kun je natuurlijk ook ontzettend genieten van een speciaal biertje, en dan ook nog in een daarvoor geschikt glas als de Trap dit bierglas op voet heeft een inhoudsmaat van 370ml en een schenkmaat van 250ml. Nu zijn deze glazen minder handig om in elkaar te stapelen zoals een groot deel van onze collectie wel is, maar doordat ze vrijwel onbreekbaar zijn wel makkelijk en licht in gebruik.

Naar het strand met Charaga!

Picknick 2.0

Het mooie weer komt er echt wel weer aan, we hadden even een dipje vorige week. Plan een overheerlijke picknick en sloof je lekker uit met de lekkerste hapjes, sandwiches en verse sappen. Inpakken en gaan! Steel de show en schenk je verse sap eens uit in een longdrinkglas Limbo en serveer deze met vers fruit, onweerstaanbaar lekker. Wil je wat ruimte besparende glazen meenemen? die je eenvoudig in elkaar kunt stapelen? denk dan aan de Urban of Charaga deze glazen zijn natuurlijk ook perfect voor een verfrissende gazpacho van watermeloen met tomaten en verfrissende limoen. Vinden de kinderen ook vast heel erg lekker! Oh voor ik het vergeet we hebben zeer binnenkort een aanvulling op deze picknick 2.0 van het merk Skaza! nieuwsgierig? meld je aan voor onze nieuwsbrief of houd onze social media in de gaten!

Ga het water op of een dag naar het strand of meer

Heerlijk even varen met de boot naar de Friese meren of de Vinkeveense plassen of al die andere prachtige meren die Nederland heeft. Huur een bootje of ga met jouw eigen boot, vergeet je zonnebrand niet! Of neem alle gezelligheid mee voor een dag strand of meer.

Jive bekers verkrijgbaar in 5 kleuren (Strawberry red niet op de foto)

Met de kinderen naar de speeltuin

Het mag weer, de kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in de speeltuin. Neem je limonade mee voor ze? dan zijn de Jive bekers die je hierboven ziet staan, in de de vrolijke kleuren, handig en licht om mee te nemen. Daarnaast perfect stapelbaar waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen. Mocht je nou een emmertje vergeten zijn met deze Jive bekers kun je perfecte zandtorens maken om je kasteel te onderscheiden van al die andere zandkastelen.

Genoeg ideeën

Wat je ook gaat doen dit jaar, geniet ervan met elkaar en samen. Denk een beetje aan de natuur en zorg er altijd voor dat je je afval kunt meenemen naar huis of in de vuilnisbak kunt doen waar je bent. Neem je de Outdoorcups mee, dan ben je natuurlijk al duurzaam bezig want hierdoor zijn er geen single use plastic bekertjes die weggegooid gaan worden.