Duurzaamheid is een term die we steeds vaker horen in onze samenleving. Want we willen allemaal dat de planeet zichzelf herstelt en dat moeder natuur ons nog eeuwen plezier kan geven.
Zo dragen we allemaal ons steentje bij.

Wij maken het jullie nog gemakkelijker.
Met de glazen van Outdoorcups is duurzaamheid heel gemakkelijk toe te passen. Je pakt 1 van onze herbruikbare glazen uit je kast, schenkt daar een lekker wijntje in, de lege fles bewaren want die verdwijnt netjes in de glasbak, klaar met de borrel? dan zet je het glas in de vaatwasser of je was het even af met de hand.

Het mooie van de Outdoorcups glazen is dat zelfs een kind de (af)was kan doen, want de glazen breken niet. Daarnaast zijn er een heleboel varianten die BPA-vrij zijn.

We snappen dat jullie het niet bij één glas willen laten, dus goed nieuws! We zijn bezig met een mooie uitbreiding, zodat jouw hele serviesgoed van duurzaam materiaal is en je deze veilig kan gebruiken op de camping, in je tuin of op een romantische picknick.

Zelf vind ik de wijnglazen als Country en de Western ideaal om in de zomer op ons lekkere buitenterras een wijntje te doen met ijs! Het glas werkt namelijk ook nog redelijk isolerend en blijft net wat langer koud.

Proost en als je helemaal voor duurzaam wilt gaan, koop ook eens een lekkere ecologische wijn bijvoorbeeld een witte fris fruitige Sauvignon blanc; Pétalos de Aresan!