Best gek, dit jaar zitten we door het Covid-19 virus met het meest fantastische feest van het jaar, thuis.. We maken er maar wat van met zijn allen. Wij hebben dat hier ook gedaan. De gepaste 1,5 meter afstand is aangehouden maar de gezelligheid was er toch. #stayathome

Dit jaar dus in en rondom het huis waar we wel plaats hebben gemaakt om te proosten op onze Koning. Dit jaar hebben we getoast met een heerlijke Oranje Royal, een verfrissende luxe cocktail die naar horen zeggen geïnspireerd is op Prinses Beatrix.

Cocktail Royal Orange

Deze cocktail lijkt heel erg op de Aperol Spritz, die je wellicht wel kent uit Spanje en Italie waar het als een zomers drankje geserveerd wordt. Voor deze cocktail hebben we de Aperol vervangen door een oranje bitter. Super makkelijk om te maken, heerlijk fris en het ziet er nog spectaculair uit ook!

Zo maak je de Royal Orange

Gebruik een mooi wijnglas of Gin-tonic glas voor de helft gevuld met blokjes ijs. Giet ongeveer 15 ml oranje bitter in het glas en vul de helft vullen met prosecco en tot slot bruiswater. Garneren met sinaasappelpartje of zoals wij hebben gedaan met gemarineerde. Niet vergeten te proosten!